No category

بیشتر رستورانای مشهد کیفیت خوبی ندارن

دانلود پایان نامه

به گفته ی حسن امیریان، رئیس اتحادیه ی رستوران داران مشهد، نصف از رستوران های این شهر کیفیت متوسط و ضعیفی دارن. 

رئیس اتحادیه رستوران داران مشهد اعلام کرد که سطح کیفیت ۵۰ درصد رستوران های مشهد درجه یه، ۳۰ درصد از اون ها دارای کیفیت متوسط و ۲۰ درصد از رستوران ها کیفیت ضعیفی رو دارن.

امیریان در ادامه گفت:

۱۰ رستوران در مشهد دارای برند هدف گردشگری هستن و در کل ۹۵۰ واحد صنفی عرضه کننده غذا در سطح شهر مشهد مثل واحد عرضه کنن کباب، حلیم و آشپزخانه هست که ۵۰۰ واحد از اون ها چلوکبابی و رستوران و ۴۵۰ عدد هم آشپزخانه و کبابی هستن.

به گفته ی ایشون، در مشهد ۲۰۰ رستوران در انتظار مجوز هست که ۱۸۰ واحد از این تعداد مجوز بهداشت ندارن و با نظارت های انجام شده، در طول هفته ۷ پروانه ی کسب باطل می شه. 

رئیس اتحادیه ی رستوران داران مشهد اعلام کرد:

یه رستوران واسه این که تبدیل به برند شه ۲۰ سال تلاش می کنه اما فشار اقتصادی در بخش مالیات و زیاد شدن قیمت بعضی شکل های جور واجور، سرمایه گذاری در بخش رستوران داری رو دچار مشکل کرده، از طرفی انجمن ساپورت از حقوق مصرف کننده وقتی که شکل های جور واجور غذایی با اندازه جدید عرضه می شه اندازه گران تر رو دیر اعلام می کنن و این موضوع دلیل زیان رستوران داران می شه.

به گفته ی امیریان، از دیگر مشکلات این صنف اینه که  هر سه تا شش ماه بازرسان بهداشت تغییر می کنن و هر یک بازرسان به شکل سلیقه ای عمل می کنن که این هم رستوران داران رو دچار مشکل کرده.

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   دانلود پایان نامه درموردخدمات گردشگری، برنامه ریزی، صنعت گردشگری، بازاریابی

اون در آخر گفت:

حالا در دولت یازدهم و دوازدهم وضعیت بهبود پیدا کرده اما تا شرایط ایده آل هنوز فاصله داریم، دولت باید بیشتر نظارت کنه و کار رو به بخش خصوصی واگذار کنه.

دیدگاهتان را بنویسید